למהנט מדווח:
אשת העבודה, ח"כ יולי תמיר, דורשת הקמת ועדה שתחקור את הכשלים שהובילו לאלימות הקשה בעמונה: "לא ייתכן שפינוי גוש קטיף עבר כמעט ללא נפגעים, ופינוי תשעה בתים ריקים גבה מאות פצועים"
כתבנו מוסיף כי תמיר ביקשה להקים ועדות חקירה גם לכשלים הבאים:
1. בתאונת דרכים בצפון הארץ נהרגו 4 אנשים. לדברי תמיר לא יתכן שבתאונה הזו נהרגו 4 אנשים בעוד שבתאונה שהתרחשה בדרום הארץ נפצו קל רק שני אנשים.
2. הסייד שסייד את הבית של חמותה סיים לצבוע את קירות הבית ב-3 ימים. לדברי תמיר לא יתכן שהסיוד נמשך פרק זמן כה רב שכן אצל גיסתה זה לקח רק יומיים.
3. לא מבינים את כתב היד של עמיר פרץ. לדברי תמיר גם היא נוהגת לכתוב והכתב שלה ברור. איך יתכן כדבר הזה?
4. אני מציעה הצעות מפגרות. לדברי תמיר לא יתכן שרק היא מטומטמת. או אולי כן. היא לא סגורה על זה.
עדכון: שוקי גלילי מצטרף גם הוא לשואלי השאלות הקשות. ברשימת השאלות הקשות שלו לא ראיתי אף שאלה קשה ורובן הן מסוג השאלות שמאחוריהן תיאוריית קונספירציה בשלה, מרתקת ונבובה מתוכן.
כתיבת תגובה