פחח: מה תהיה השפעת הבאה?

קטגוריות: ,

שפעת החזירים, שעכשיו כולם מתעקשים שלא לקרוא לה "שפעת החזירים" (כי לא נעים מהמגדלים של החזירים) אלא משהו כמו N1H3BT71W9Z, היא ללא ספק לא השפעת האחרונה שתתקוף את האנושות. אחרי הכל, שפעת העופות היתה? היתה. עכשיו יש שפעת חזירים? יש. זה כמובן מעלה את השאלה, שרק כאן ניתן לתת לה תשובה, מה תהיה השפעת הבאה?

תחילה חשבתי שזו תהיה "שפעת החלזונות". למרות שזה נשמע לי סביר למדי הרי שבמקרה הזה רק הצרפתים יסבלו וזה אומר שהם מיד יכנעו וזה לא יעניין אף אחד וכידוע, שפעת בלי רייטינג היא לא שפעת. לכן יותר הגיוני שזו תהיה "שפעת הדגים". אבל אז הבנתי שיש בעיה עם "שפעת הדגים". אחרי הכל, כאשר יש לך שפעת אתה מצונן? מצונן. מקנח את האף? מקנח. אבל איך אתה יכול להיות מצונן ולקנח את האף כשאתה כל הזמן במים? מצד שני אם יש מישהו שסביר להניח שיחלה בשפעת אלו הם דגים: שוחים כל היום במים קרים, בלי סוודר ורק עם קשקשים. איך לא יתפסו שפעת?

מכיוון שאני לא בטוח שדגים הם הכיוון הנכון ומכיוון שכעת יום שישי בערב וזמן פחח הוא, אני פותח את הנושא לדיון.

מי שינחש נכונה מה תהיה השפעת הבאה שתתקוף את העולם יזכה באספקת אקומול פורטה חינם לכל החיים כמו גם יוכל להתהדר בתואר "האפידמיולוג של הגלוב", תואר המזכה את האיש המחזיק בו בצרעת.

תגובות

29 תגובות על “פחח: מה תהיה השפעת הבאה?”

  1. אני לא יודע. אבל אני מחכה לשפעת הגרעינים השחורים. ודי ל-.

  2. דנדוש

    שפעת הקרנפים, שמוצאה יהיה באפריקה.
    כי לא הספיק לנו הוירוס של הקופים הכחולים…

  3. שפעת החיידקים? אם חיידקים ידבקו בוירוס זה יהיה משעשע 🙂

  4. אם כבר דגים, אז שפעת הגפילטעפיש. לפחות אז לליצמן יהיה הכשר לחלות בה.

  5. דופק באנגים ביום חול

    ידוע שכל מה שקורא בספרד מגיע לפורטוגל באיחור של מאה שנה
    לכן ב2018 תהיה לנו "השפעת הפורטוגזית"
    שתשמיד את החלק הארי של אוכלוסיית העולם
    ומייד אחריה תצא אופרת סבון באותו השם

  6. שפעת הברווזים. כל היום עם הרגליים במים וגוף בחוץ. זה ייתן לגיטימיציה להפסיק ללכת ולהאכיל אותם.

  7. שפעת ה(מת)קרנפים

  8. למה שרק בע"ח יוכלו להפיץ שפעת? די לאפליה! אני מציעה להתחייחס בכובד ראש לשפעת האורז שעומדת להתרגש עלינו.

  9. כשחושבים על זה גם לאורז יש רצף גנטי ואם יש לו רצף גנטי הוא בטח יכול להעביר כמה דברים. עצירות, אבל בטח עוד כמה דברים.

  10. שלומי

    שפעת הבלוגרים.

  11. שפעת טוויטרית?

  12. שפעת החתולים
    יפיצו אותה תאילנדים שנדבקו דרך "מגע עם חתול" ויושבי שווארמיות.

    נכתב בהשראת "שרטת החתול" שבגללה אני שוכב כבר שבועיים בבית.

  13. קדחת הרשתות החברתיות. אה. כבר יש דבר כזה.

  14. שפעת הבולבולים (תוקפת בסתיו).

  15. על פי ג'ון סטיוארט זה יהיה שפעת דביבונים (ראקונים). ואני מאמין לו, הוא יהודי. מה שאומר שזה כבר חצי רופא.
    ואגב, מה לא עושים בשביל לקבל צרעת. 🙂

  16. שלומי

    על פי ג'ון סטיוארט זה יהיה שפעת דביבונים (ראקונים). ואני מאמין לו, הוא יהודי. מה שאומר שזה כבר חצי רופא.

    חצי רופא זה בעצם רופא ילדים, לא?
    🙂

  17. אני מהמר על שפעת הכבשים. כיוון שאחרי שפעת החזירים, שפעת העופות והפרה המשוגעת, זה הדבר היחיד שעוד אפשר להכניס ללאפה.

  18. עזרא הקטן

    אחרי שתסתיים מתקפת השפעות, תתחיל המריבה מי היא השפעת המקורית? מי הייתה השפעת הקלאסית? מהי השפעת של אבו שוקרי?

  19. אני מחכה לשפעת הדלעת.

  20. חורחה

    אני בעד שפעת אפרכסות הטלפונים הסלולריים. כי בגין אמר שצריך להחליף את העם, ויפה שעה אחת קודם.

  21. די ברור לי שהשפעת הבאה תהיה שפעת פייסבוק. היא תהיה מדבקת ביותר, ומועברת דרך קשרים ברשתות חברתיות.

    אנשים יתבקשו, ע"י ארגון הבריאות העולמי של האו"ם, להפסיק לתייג אחרים בתמונות, להפסיק להגיב להערות טפשיות של חברים שלהם ולא לפרסם בכל רגע מה הם עושים בדיוק.

    את השפעת הזאת האנושות כבר לא תשרוד.

  22. שפעת החלונות.
    זה הדור הבא של וירוס המחשבים.

  23. I say the last two meat-related epidemics will combine to form Mad Influenza Disease.

  24. נגיף העכבר. גורם לשפעת המקלדת. תופעות לואי: כמפורט בגלוב.

  25. רועי.ר

    שפעת כתבי הבריאות

  26. שפעת הבלוגים. בהתחלה יחשבו שהיא לא תשפיע על אף אחד, כי מי כבר קורא בלוגים. אבל אחר כך יתברר שהיא מופצת באוכלוסיה הכללית באמצעות עתונאים שיש להם בלוג.

  27. נדמה לי ששפעת נמלים יכול להיות מעניין. הא, בוא נראה אתכם מתמודדים עם זה.

  28. פעמיים כי טוב

    שפעת היתושים זה הכי מבאס. גם עקיצה של קיץ וגם שפעת של חורף.

  29. לורי אנדרסון

    שפעת המילים – Words flu

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן