I'm loving it, המהדורה הביתית, למי שלא יכול בלי מקדונלד'ס גם בבית.
מסתבר שכדי להכין צ'יפס, צריך בעיקר סוכר, ושהמרכיב העיקרי של המבורגר הוא מונוסודיום גלוטומט. ללקק את האצבעות.
(מקור: מתאבנים מקוונים)
I'm loving it, המהדורה הביתית, למי שלא יכול בלי מקדונלד'ס גם בבית.
מסתבר שכדי להכין צ'יפס, צריך בעיקר סוכר, ושהמרכיב העיקרי של המבורגר הוא מונוסודיום גלוטומט. ללקק את האצבעות.
(מקור: מתאבנים מקוונים)
מונוסודיום גלוטמט זה הדבר הכי טעים בעולם. באמת.
לא נכון. כולסטרול זה הכי טעים.
שיט. טעם צ"ל טעים.
ואני הייתי בטוח שההמבורגר של מקדונלד'ס הוא 100% בשר. כמה שהמציאות אכזרית כשהיא מנפצת לך ככה מיתוסים.
מי שלא אכל זברה בקרניבור בניירובי, לא יודע מה זה טעים.
כתיבת תגובה