לגמור מהמגש

קטגוריות: ,

I'm loving it, המהדורה הביתית, למי שלא יכול בלי מקדונלד'ס גם בבית.

מסתבר שכדי להכין צ'יפס, צריך בעיקר סוכר, ושהמרכיב העיקרי של המבורגר הוא מונוסודיום גלוטומט. ללקק את האצבעות.

בדיוק

(מקור: מתאבנים מקוונים)

תגובות

6 תגובות על “לגמור מהמגש”

  1. מונוסודיום גלוטמט זה הדבר הכי טעים בעולם. באמת.

  2. לא נכון. כולסטרול זה הכי טעים.

  3. מונוסודיום גלוטמט טעם בגלל הטעם החמישי שהתגלה (מעבר למתוק, חמוץ, מלוח ומר) – אוממי.

  4. שיט. טעם צ"ל טעים.

  5. ואני הייתי בטוח שההמבורגר של מקדונלד'ס הוא 100% בשר. כמה שהמציאות אכזרית כשהיא מנפצת לך ככה מיתוסים.

  6. מי שלא אכל זברה בקרניבור בניירובי, לא יודע מה זה טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן